Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Kasım 2023 125 Görüntüleme

ELAZIĞ KROS TAKIMI YARI FİNALDE

Batman ilinde düzenlenen Cumhuriyet Sezonu Bölgesel U14 – U16 – U18 İl-ilçe Karmaları Kurumlar/Kulüpler Kros Ligi Grup Yarışmaları düzenlendi.
Cumhuriyet Sezonu Bölgesel U14 – U16 – U18 İl-ilçe Karmaları Kurumlar/Kulüpler Kros Ligi Grup Yarışları’nda ilimizi temsil etmek üzere Kros Takımının katılımı ile Batman’da gerçekleştirildi.
Yarışlara katılan Gençlik ve Spor Kulübü’nden Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer olan, şehrimizin il karmasını oluşturan ve Elazığ Kros Takımı sporcuları Utku Doğan, Kadir Ozan Oğuz, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir büyük mücadele ile 1. olarak Yarı Finale yükseldi.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Utku Doğan, Kadir Ozan Oğuz, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir’den oluşan Elazığ kros takımımız şehrimizi temsil etmek üzere Batman iline giderek Cumhuriyet Sezonu Bölgesel U14 – U16 – U18 İl-ilçe Karmaları Kurumlar/Kulüpler Kros Ligi Grup Yarışları’nda büyük gayret ve azim ile 1.olarak Yarı Finale yükseldi. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com