Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 22 Kasım 2023 254 Görüntüleme

İŞ İNSANI MEHMET REŞİT TELLİ, YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI  ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU

İŞ İNSANI MEHMET REŞİT TELLİ, YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI  ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU

Elazığlı Genç İş İnsanı ve Yazıkonakgücü Spor Kulübü Başkanı Metmet Reşit  Telli AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanlığı için müracaatını gerçekleştirdi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanlığı için müracaatını gerçekleştiren Telli:’’ Yazıkonak ilimizin göz bebeği bir beldemiz. Sorunlarını, ihtiyaçlarını bile , bu güne kadar beldemiz için imkanlarım ölçüsünde çalışan biri olarak, Yazıkonak’ın gelişmesi, halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek hizmetlerin yapılabilmesi için gerekli güç ve azme sahibiz. O nedenle, beldemize başkanlık değil, hizmet edebilmek adına bu göreve talip olduk.Allah nasip ederse ve halkımız da teveccüh gösterirse, Yazıkonak için hizmete talibim.’’ Dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da:’’ AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı başvuru müracaatını yapan Mehmet Reşit Telli’yi tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

MEHMET REŞİT TELLİ KİMDİR?

Elazığ Yazıkonak doğumlu olan Mehmet Telli Elazığ’ın başarılı genç iş insanı olarak başarılarıyla adından söz ettiriyor. Aynı zamanda Yazıkonakgücü Spor Klübü başkanı da olan Telli, Yazıkonak için sosyal ve kültürel sorumluluk faaliyetleri ile halkın takdirini kazanmış genç bir iş insanı. Yazıkonak Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Telli 37yaşında, evli ve bir çocuk babası.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com