Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 23 Kasım 2023 312 Görüntüleme

ATEŞ: YRP, TEMİZ SİYASETİN ADRESİDİR

 

Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen, halkın umudu olan, projeleri ve hedefleriyle ülkenin kurtuluş reçetesini ortaya koyduğu için siyasetin parlayan yıldızı haline gelen Yeniden Refah Partisi 5. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Partilerinin 5. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş şunları söyledi:
“Özellikle son yıllarda kirlenen, değerlerinden ve hedeflerinden saptıkları için büyük bir güven kaybı yaşayan siyasi partilere karşın, halkın gönlünde yeşeren, gücünü, ilkelerini ve hedeflerini halkımızın değerlerinden alan Yeniden Refah Partimizin kuruluşunun beşinci yılını kutlamanın mutluluğu ve onurunu yaşıyoruz. Siyaseti, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1969 yılında attığı adımla belirli makamlara gelme yerine halkımıza hizmet ekseninde gören ve bu güne kadar hayata geçirdiği hizmetlerle toplumun takdirini kazanan ve Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi, bugün da aynı ilke ve hedeflerle yürüttüğü temiz siyasetle halkımızın teveccühüne mazhar olmaktadır. Doğrulardan yana, asil ve milli bir duruş sergileyen, yanlışları yüksek sesle dile getiren Yeniden Refah Partisi, Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde beş yıl önce başlattığı soylu mücadelesinin sonucu bugün mecliste beş milletvekili ile temsil edilme başarısını yakalamış, 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde ise birçok belediyeyi kazanacak konuma yükselmiştir. Partimizin kısa süre içerisinde halkımızın takdirine mazhar olması ve ülke sorunlarının çözümünde tek adres görülmesinde emeği geçen başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan olmak üzere Genel Merkez yöneticilerimize, il, ilçe ve belde başkan ve yönetim kurullarımıza, Kadın ve Gençlik kolları başkan ve üyelerimize teşekkür ediyor, partimize emek veren ebedi aleme göçtüğü için bugün aramızda bulunmayan dava kardeşlerimize rahmet diliyorum

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com