Ana Sayfa GÜNDEM 23 Kasım 2023 413 Görüntüleme

BAŞKAN KANGAL’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kangal mesajında;

“Ülkemizin Aydınlık yarınlara ulaşmasında, her alanda gelişmesinde önemli sorumluluklar taşıyan, çocuklarımızın ve gençlerimizin ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler olması için çabalayan Öğretmenlerimizin bu kutsal mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve hizmet mesleğidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir’, ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; Ya da milleti esaret ve sefalete terk eder’ sözleriyle vurguladığı üzere; geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilimle aydınlatarak yetiştirmek amaç ve hedefinde olan öğretmenlerimizin üstlendikleri görevi bugün olduğu gibi gelecekte de en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inancımız tamdır.

Milletimizin her zaman gönül borcuyla hatırladığı öğretmenlerimizin, güçlükler karşısında gösterdikleri direnç, fedakarlık ve çalışma azminin öğrencilerden başlayarak tüm topluma örnek olması dileğiyle , yeni nesilleri daha aydınlık geleceğe taşıyan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. “dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com