Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Kasım 2023 98 Görüntüleme

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın Öğretmenler Günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Taşkın; Gün, eğitim camiasının kahramanlarına bir kez daha teşekkür etme ve onların özverili çalışmalarını takdir etme günüdür. 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimizin fedakarlık, bilgi ve sevgi dolu emeklerini anma fırsatı sunmaktadır. Ancak, bu özel günde aynı zamanda öğretmenlerimizin karşılaştığı zorluklara da dikkat çekmek önemlidir. Eğitim, öğrenci odaklı bir alan olmasına rağmen, öğretmenlerimiz sık sık sınıf içindeki dinamikleri dengelemek ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sağlama gayreti içinde çaba sarf etmektedirler.
Son yıllarda, öğretmenin değeri toplumun temel taşı olan eğitim sisteminde gözle görülür bir düşüş yaşamıştır. Bu düşüş, öğretmenlerin karşılaştığı zorluklar, sınıf mevcutlarındaki artış ve profesyonel gelişim imkanlarının sınırlı olması gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır. Ancak, Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle, eğitimdeki bu önemli paydaşların değerini tekrar kazandırmak, Cumhuriyet idealleri doğrultusunda daha güçlü bir geleceğe adım atmalarını sağlamak için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.
Her bir öğretmenin özveriyle çalıştığı bir gerçektir. Bu nedenle, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, sadece öğretmenlerimizin değerli öğrencilerimize kattıklarıyla değil, aynı zamanda karşılaştıkları güçlüklerle de mücadele etmelerini takdir ettiğimizi vurguluyoruz. Onların bu önemli görevde verdikleri emeğe ve fedakarlığa minnettarlığımızı sunuyor, Cumhuriyetimizin 100. yılında daha güçlü bir eğitim sistemi için birlikte çalışma kararlılığımızı yineliyoruz, dedi. Ve tekrardan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com