Ana Sayfa GÜNDEM 26 Kasım 2023 143 Görüntüleme

ALPARSLAN TÜRKEŞ ANISINA 100 FİDAN DİKİLDİ

Elazığ Ülkü Ocakları tarafından tarihi Harput Mahallesinde Başbuğ Alparslan Türkeş’in 106. doğum yılı nedeniyle fidan dikme etkinliği düzenlendi.

100 fidan dikiminin gerçekleştirildiği etkinliğe MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen, MHP MKYK üyesi Alper Erdem ve çok sayıda teşkilat üyesi katılım sağladı.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen, “Çevrecilik milliyetçiliktir anlayışı ile Alparslan Türkeş’i 106. Doğum yılında fidan dikim etkinliği ile anmak istedik.” ifadelerine yer verdi.

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, fidan dikim etkinliğinde yaptığı açıklamada Alparslan Türkeş ormanını bu gibi anma etkinlikleri ile ağaçlandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com