Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 26 Kasım 2023 149 Görüntüleme

KARDEŞLİK PLATFORMU KÜRECİK RADAR ÜSSÜ’NÜN KAPATILMASI İÇİN EYLEM YAPTI

Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu Akçadağ’da bulunan NATO Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması için 3 gün sürecek bir eylem başlattı.

Kardeşlik Platformu, Malatya Kürecik’te bulunan ve İsrail’e askerî üstünlük sağlayan Kürecik Radar Üssü’nde düzenlediği ‘Küreciği Kapat, İsrail’i Kör Et’ adlı mitingle dikkat çekti. Platform üyeleri, üssün kapatılması talebiyle toplandı ve etkinlikte İsrail’e yönelik tepkilerini dile getirdi.”

Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu tarafından, Kürecik NATO Radar Üssü’nün kapatılması için bir eylem gerçekleştirdi. Malatya İHH tarafından gerçekleştirilen mitingde HÜDA PAR temsilcileri ve birçok STK’nın hazır bulundu. Kürecik NATO Radar Üssü’nün kapatılması talebiyle Kürecik Mahallesi’nde, Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu tarafından düzenlenen mitinge destek vermek için çevredeki il ve ilçelerden de vatandaşların katılımı oldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mitingde açılış konuşmasını Malatya İHH Şube Başkanı Ömer Derin:’’ Bizler bu siyonistler karşısında uysal koyun olmadığımızı, olmayacağımızı göstereceğiz. Küresel Siyonist hapishanesinde isyan çıkaran mücahitler olduğumuzu yaptığımız eylemlerle gösterdiğimiz gibi bu organizasyondaki heyecan ve coşkumuzla da devam edeceğiz.’’dedi.

Eylemde Kürecik Üssü’nün kapatılmasını isteyen kalabalık sloganlar attı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com