Ana Sayfa GÜNDEM 28 Kasım 2023 105 Görüntüleme

UMUT KERVANI VAKFINDAN TEŞEKKÜR

Umut Kervanı Vakfı Elazığ`da Gazze`ye yardım kermesine katkı sunanlara teşekkür etti

Umut Kervanı Vakfı Elazığ`da düzenlemiş olduğu kermese yoğun katılım gösterilmesi ve vatandaşların katkı sunması nedeniyle tüm katılımcılara teşekkür etti.

‘Gazze`ye Acil Yardım Kermesi’ sloganıyla Umut Kervanı Vakfı bir haftalık bir yardım kermes düzenledi.

Umut Kervanı Vakfı Elazığ Kadın Kolları Başkanı Betül Şahin, bir hafta boyunca düzenledikleri kermese beklenenden daha büyük bir yoğunluk yaşandığını, Elazığlı vatandaşların hayır yapmak için hem alışveriş yaptığını hemde evinde yapmış oldukları yemek, giyim getirerek Gazze yararına kermese bağışladığını belirtti.

Şahin konuşmasının devamında,

“7`den 70`e tüm Elazığlıların bu kermeste herkesin sesi oldu. Elazığ Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı olarak bir nebzede olsa Gazze`ye umut olmaya çalıştık. Bizim kermesimiz bitse bile Umut Kervanı Vakfı olarak Gazze`ye yönelik yardım çalışmalarımız devam edecektir. Elazığ Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı olarak kermeste çalışan tüm gönüllülerimize ve tüm yardımsever Elazığlılara teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com