Ana Sayfa GÜNDEM 2 Aralık 2023 1665 Görüntüleme

MURATHAN KOKTAŞ MHP YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Murathan  Koktaş MHP Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

MHP İl Başkanlığında yapılan basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Koktaş;

Biz milliyetçi-Ülkücü Hareket mensuplarının görevi, Ülkemizi geleceğe hazırlamak, milletimizi güçlendirmekle kendisini sorumlu hissetmek ve projelerle Türkiye’nin kalkınmasına vesile olmaktır.

MHP, Türkiye’nin tek ümidi, tek sigortası, Türk Milleti’nin milli duruşunu sergileyen fikir ve görüşleriyle, ÜlkemizinVarlığına, Milletimizin Bölünmemesine en önemli katkılarda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Vatanımızı korumakla kendini sorumlu gören,

Kuruluşunu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in gerçekleştirdiği ve istikrarlı yürüşünü Sayın genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile devam ettiren her kesimin önemsediği siyasi bir harekettir

MHP Yazıkonak Belediye Başkanı Aday Adayı olarak görev almaya hazır olduğumu ilan ediyorum…

Bu süreçte milletimizin her bir ferdiyle kucaklaşacağım, her kapıyı çalacağım, her haneye gireceğim ve her eli tutacağım. Aynı zamanda ümit olup sevindireceğim, merhem olup kanayan yaralara deva olacağım.

Çıktığım bu kutsal yolda  bütün aday adayı arkadaşlarımıza destek olacağınıza güveniyor ve inanıyorum. Görevimi en güzel ve en doğru şekilde yapacağıma da söz veriyorum

Bunun için yola çıktık, milli değerlerimizi savunmak ve korumak için yollardayız, atılım içindeyiz, aşkla şevkle çalışma azmindeyiz.

İnançla, korkusuzca el ele gönül gönülle vererek elbirliği ile yeni değil , “ BÜYÜK TÜRKİYE’ yi “ kurmak  için seferber olacağız.

Memleketimiz için Çok Değerli Elazığ Aşkıyla yanan varlıkları varlığıma armagan olan Sayın vekilimiz Semih Işıkver çok değerli İl başkanımız Yunus bal ve teşkilatının üstün başarıları ve mücadelelerini Örnek alarak girdiğim bu yolda aday adaylığı başvurumun ülkemize memleketimize beldemize hayırlı olmasını diliyorum .

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen her zaman ellerini omuzlarımda hissettiğim değerli aileme teşekkürü bir borç biliyor hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum… Birliğimiz daim olsun Sağ olun. Var olun.  “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com