Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Aralık 2023 1791 Görüntüleme

ŞAHİN YILDIRIM MHP ALACAKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Şahşm Yıldırım Alacakaya Belediye Başkanlığı için resmi müracaatını yaptı.Alacakaya için hizmete talip olduğunu ve partisi MHP’yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Yıldırım şunları söyledi:
“1989 yılında Elazığ ili Alacakaya ilçesinde 3 çocuklu bir ailenin 2. Çocuğu olarak dünyaya geldim İlköğretim orta ve lise öğrenimini Alacakaya ilçesinde tamamladım .Fırat üniversitesi’nde Turizm ve otel işletmeciliği bölümünü bitirdim . Fırat üniversitesinde Okuduğum dönemde üniversitenin Denetleme ve bölüm başkanlığını yaptım. Şuanda Eskişehir Anadolu üniversitesinde kamu yönetimi lisans programını okumaktayım . Evli ve 2 çocuk babasıyım.
31.04.2019 yerel seçimlerinde Elazığ ili Alacakaya ilçesinde Milliyetçi hareket partisin’den Belediye başkanı adayı oldum.Bu süreçte Partimi en iyi şekilde temsil ettim .31.04.2024 yerel seçimlerinde’de Yine partim olan ‘ Milliyetçi hareket partisin’den Belediye başkan adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com