Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Aralık 2023 1085 Görüntüleme

BAŞKAN ATEŞ: ENGELLİLERİN PROBLEMLERİ YRP İKTİDARIYLA ÇÖZÜLÜR”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Öner Ateş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milli Görüş’ün iktidarda olduğu 54. Hükümet döneminde 3 Aralık 1996 tarihinin “Engelliler Günü” ilan edildiğini, dönemin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın teklifi ile TBMM’de engelliler gündemi ile özel olarak toplanıldığını, Başbakanlığa bağlı “Engelliler İdaresi Başkanlığı’nın kuruluşunun gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Ateş şunları söyledi.

Doğuştan ya da zaman içersinde kaza ve hastalıklar sebebiyle engelli durumuna gelmiş vatandaşlarımızın, engelli olmaktan kaynaklı yaşam zorluklarını ortadan kaldırmak için yapılan çok sayıda yasal düzenlemeler olsa da yeterli olmadığı gözülmektedir. Bu konularda merkezi hükümetle birlikte yerel yönetimlerin ve özel öğretim kurumlarının daha aktif olması ve yaşanan olumsuzlukların giderilmesi gerekmektedir.

Engellilerimizin yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözümü için Yeniden Refah Partisi olarak iktidarımızda hayata geçireceğimiz projelerle engellilerimizin problemlerinin sona erecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com