Ana Sayfa ASAYİŞ, Güncel, GÜNDEM 10 Aralık 2023 1020 Görüntüleme

EV SAHİBİ UYURKEN EVE GİREN HIRSIZ, EVİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİ

 

Elazığ’da meydana gelen bir hırsızlık olayı iş yerinin kameralarına yansıdı.

Elazığ’da Sanayi Mahallesi’nde bir evde meydana gelen olayda eve giren hırsız ev sahibi uyurken evi soydu. İşgüzar hırsız evden çıkarken uyuyan ev sahibinin elinde kalan telefonu da almayı ihmal etmedi. Hırsızın evden kaçarken görüntüleri yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olat dün gece saatlerinde Sanayi Mahallesi…… sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev sahibi M.Ç nin evine giren hırsız evde bulunan dizüstü bilgisayar, saat gibi kıymetli eşyaları aldıktan sonra elinde telefonu ile uyuyakalan ev sahibinin elindeki telefonu da alarak evden kaçtı.Hırsızın evden çıktıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi yürürken etrafını kolaçan ettiği görüntüler evin yanındaki bir iş yerinin kameralarına yansıdı. Uyandığında evinin soyulduğunu anlayan ev sahibi M.Ç emniyet güçlerine haber verdi. Evde araştırma yapan polisler parmak izi çalışmasını tamamlarken, hırsızın yakalanması için çalışmalara başlandığı öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com