Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SAĞLIK 13 Aralık 2023 645 Görüntüleme

Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastanelerine U Kollu Dijital Röntgen Cihazı Kazandırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastaneleri için U Kollu Dijital Röntgen Cihazının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını ve bu ay içerisinde kurulumunun yapılacağını duyurdu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ’da sağlık alanında yeni bir gelişme yaşandığını belirtti.

Milletvekili Keleş, Milletvekili Keleş; Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastaneleri için U Kollu Dijital Röntgen Cihazının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını ve bu ay içerisinde kurulumunun yapılacağını duyurdu.

Milletvekili Keleş; “Bu yenilik, hastanelerin tanı ve tedavi kapasitelerini önemli ölçüde artırarak, bölge halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunma yolunda önemli bir adım olacak” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, U Kollu Dijital Röntgen Cihazının hastalara daha hızlı tanı koyma işleminde etkili olacağını vurgulayarak “Elazığ’ın her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastanelerimize kazandırılan U Kollu Dijital Röntgen cihazları, hastalarımıza daha hızlı ve etkin tanı imkanı sağlayacak ve bu teknoloji, aynı zamanda hastalarımız için daha az radyasyon maruziyeti anlamına geliyor. Yeni röntgen sistemleri, özellikle karmaşık kemik ve doku yapılarının detaylı görüntülenmesini sağlayarak, tanı süreçlerini hızlandıracak. Ayrıca, cihazların yüksek çözünürlüklü görüntüleme kapasitesi, doktorların daha kesin teşhisler koymalarına olanak tanıyacaktır. Hükümetimizin sağlık sektörüne verdiği önemi, bu tür gelişmelerle bir kez daha görmüş oluyoruz. Elazığ’ın her köşesine en iyi sağlık hizmetini ulaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Elazığlı vatandaşlarımız bu yeni sistem sayesinde daha konforlu ve güvenli sağlık hizmetlerden faydalanacaklardır” ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com