Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 14 Aralık 2023 1073 Görüntüleme

CHP’NİN ADAYI AV. COŞKUN ÇAĞLAR DURAN

CHP’NİN ADAYI AV. COŞKUN ÇAĞLAR DURAN
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Elazığ Belediye Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran olarak belirlendi.
CHP’de bugün gerçekleştirilen Parti Meclis Toplantısının ardından Elazığ Belediye Başkan adayı belli oldu.
Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclis Toplantısında alınan karar doğrultusunda CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran olarak belirlendi.
Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran süreçle ilgili değerlendirmesinde: “Parti meclis toplantımız sonucunda alınan karar doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkan Adayı olduğumu tüm kamuoyuna duyurmak istiyorum. Başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm Parti Meclis Üyelerimize ve Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol’a teşekkür ediyorum. Belki çok da uzun bir süre önce partimizin Elazığ’da çok büyük zaferler elde edilmesi mümkün olarak görülmüyordu. Ancak son 2 seçimde ortaya konulan başarı takdire şayandır. Her seçimde ikiye katlanarak artırılan oylar ve yazılan başarı hikayesi bu seçimlerin de adeta fragmanıdır. Bizler Elazığ’da genel seçimlerin ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalara ilk başlayan parti olarak seçimler kadar gezilmedik, ayak basılmadık tek nokta bırakmayacağız. Elde edilen başarının üstüne ekleyerek giderek Elazığ’da yeni bir başarı hikayesi yazmaya inançlı ve kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Av. Coşkun Çağlar Duran, 25 Eylül 2021 tarihinden beri CHP Elazığ İl Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com