Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Aralık 2023 871 Görüntüleme

Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kuruldu

Elazığ ilinde yetişen tarımsal ürünleri doğru üretim teknikleri ile yüksel rekoltede üretimi ve kurulacak endüstriyel tesislerde ham, kurutulmuş, konservelinmiş vb. endüstriyel veya geleneksel yöntemlerle işlenmesi, uluslararası kalite standartlarında ambalajlanıp paketlenmesi, markalaşma süreçlerinin tamamlanması ve akabinde ulusal ve uluslararası pazarlara sunulmasını amaçlayan Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kamuoyuna bir açıklama gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sayın Basın Mensupları ve Değerli Katılımcılar,

Bugün, “Tarımda Geleceğe Birlikte Yürüyoruz” ilkesiyle Elazığ  Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ETAK) olarak yepyeni bir döneme adım attığımızı duyurmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu kutsal topraklarda, “Toprağımızın Mirası Geleceğimizin İnşaası” yaklaşımımızla, tarımsal üretimin işlenmesi, katma değer kazanması ve doğru pazarlara ulaştırılması için bir araya geldik.

Biz, “Elazığ Tarımında Güç Birliği” prensibiyle ETAK olarak sadece bir model değil, aynı zamanda bir marka olma hedefi ve vizyonuna sahibiz. Ekibimiz, kendi alanlarında uzmanlaşmış, meslek erbaplarından oluşan bir birliktir. ETAK, yıllardan beri devam eden tarımsal üretim, işleme, katma değer kazandırma ve pazarlama konularındaki eksikliği gidermek amacıyla kurulmuş bir oluşumdur.

Bugün gerçekleştirdiğimiz ilk genel kurulda, “Elazığ’dan Doğan Bereket” adına ETAK ailesi olarak yönetim kurulu başkanı olarak seçilmemiz, bize duyulan güvenin ve desteğin bir göstergesidir. Bu özel anı bizimle paylaşan ve bize teveccüh gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu noktada, sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Belediye Başkanlarımız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Rektörümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, projelerimize verdikleri destekleri ve yanımızda olduklarını görmek bizi heyecanlandırıyor. Bu güçlü destekle birlikte, daha büyük başarıların kapılarını aralamak için birlikte çalışacağımıza inanıyoruz.

Sonuç olarak, doğru hedeflere doğru adımlarla ilerlemek için bir arada olmanın ve birbirimize destek olmanın önemini biliyoruz. Memleket meselelerini birlikte çözmek, ortak bir sorumluluktur. ETAK olarak, bu sorumluluğu alarak, daha güçlü, kalkınmış ve birlikte başarılı bir toplum için çaba göstermeye kararlıyız.

Siz değerli basın mensuplarının da desteği ve ilgisiyle, ETAK olarak şehrimizin tarım sektöründe daha aydınlık bir geleceğe doğru yürüyeceğinden emin olabilirsiniz. ETAK ile toprağımızın ürünlerini üretecek, değer katacak ve pazarlayacağız, bu vizyonumuzda emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com