Ana Sayfa GÜNDEM 24 Aralık 2023 1012 Görüntüleme

12 ŞEHİT SONRASI BAŞKAN OMRAKTAN “TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ” ÇAĞRISI

Pençe- Kilit Harekat bölgesinde 24 saat içerisinde 12 askerin şehit düşmesinin ardından birçok kesimden tepki geldi.

Pençe- Kilit Harekat bölgesinde hain terör örgütleri ile çıkan çatışmada şehit olan  erlerden biri de Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan oldu. Şehit bugün Elazığ İmam-ı Azam Camisinde düzenlenen  cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliğine defnedildi. Düzenlenen tören sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Zafer Partisi İl Başkanı Onur Omrak, terörü lanetleyerek öncelikle meclisteki kravatlı teröristlerin yargılanması gerekir ifadelerine yer verdi.

Başkan Omrak; “Bir tarafta Şeyh Said güzellemesi yapanlar diğer tarafta Filistin için ortalığı yangın yerine çevirenler size sesleniyorum! Bizim gündemimiz şehit olan öz evlatlarımız.” ifadelerinde bulunarak şu açıklamalarda bulundu;

“22 Aralık Cuma günü Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan haince saldırıda 6 askerimiz 23 Aralık Cumartesi 6 askerimiz toplamda 12 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Bir tarafta Şeyh Said güzellemesi yapanlar diğer tarafta Filistin için ortalığı yangın yerine çevirenler size sesleniyorum bizim gündemimiz şehit olan öz evlatlarımız, şehitlerimizin kanınızı yerde bırakırsak bize de yazıklar olsun.
Kandil’e Türk bayrağı dikilene kadar rahat yok bu millete.

Terörün bu hale gelmesinde emeği ve desteği olan kim varsa hepsinin hepsinin canı cehenneme ! Ayrıca Geçtiğimiz günlerde, ( kapatılması gereken bölücü bir partinin vekili ) bölücü başı terörist Öcalan’a özgürlük istiyordu.
Terörle etkili bir mücadele yapılması için öncelikle Meclisteki kravatlı teröristlerin yargılanması gerekir.” dedi.

29 ARALIK CUMA GÜNÜ TÜM HALKIMIZI TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞENE BEKLİYORUZ

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, 29 Aralık Cuma günü saat 13.00’da teröre lanet yürüyüşü düzenleyeceklerini belirtti. Hiçbir siyasi parti figürünün yer almayacağı yürüyüşe tüm Elazığ halkını davet ettiğini belirten Başkan Omrak;

Şunu da unutmamak lazım Şanlı Türk Ordumuz savaşan bir ordu ve hala askeri hastanemiz yok, askeri sağlık sistemiz yok. Askeri hastanelerin ve sağlık sisteminin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz, bir an önce bu durumu yeniden ele almak gerekir.

Buradan Önemli bir çağrıda önemli bir davette bulunmak istiyorum Eskiden şehidimiz olduğu zaman teröre lanet yürüyüşleri düzenlenir.
Elazığ halkı olarak tepkimizi dile getirirdik, bize şehit haberlerini normalleştirmeye çalışanlara karşı
Zafer Partisi olarak milli bilinç ve duruş meşalesini yeniden yakmak ve bize unutturmalarına müsaade etmemek için bütün Elazığ halkını 29 aralık cuma günü saat 13.00’da hiç bir siyasi partinin bayrağı ve figürü olmadan sadece Türk bayraklarımız ve tek bir slogan olacak şekilde şehitler ölmez vatan bölünmez sloganıyla teröre lanet yürüyüşüne davet ediyorum bu siyasi parti meselesi değildir, gün bütün vatansever Türk Milliyetçilerinin birlik olma günüdür.

Bizi öldürmeden susturamazsınız ama biz bir ölür bin diriliriz.

Türk Milletinin başı sağolsun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com