Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 27 Aralık 2023 594 Görüntüleme

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül’den Can Ataklı’ya Tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın babasının sözlerine karşılık hakaret dolu sözler söyleyen gazeteci Can Ataklı’yı sert dille eleştirerek “Gazeteci müsveddesi” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın babası Mehmet Aslan’ın “Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala’ya özgürlük istiyorum diyenlere hakkımı helal etmiyorum” demesinin ardından gazeteci Can Ataklı’nın yapmış olduğu açıklamayı sert bir dille eleştirdi.

Gül yapmış olduğu açıklamada; “İsmini telefuz etmekten dahi hicab duyduğum gazeteci müsveddesine en güzel cevap, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde teröre karşı dik duruşu olacaktır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül yaptığı açıklamada;

“Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan kardeşimizin Elazığ’da düzenlenen cenaze töreninde, aziz şehidimizin kymetli babası Mehmet Aslan, vakarlı, metanetli ve dik duruşuyla herkese büyük bir mesaj vermiştir. Bu şahsiyetli duruşu nedeniyle kendisine en büyük teşekkürü borç biliyorum.

Elbette ki evladını kaybetmiş bir babanın iki çift sözü de olacaktır. Böylesi hüzünlü bir ortamda yüreğindeki haklı haykırışı ortaya koyan şehit babası Mehmet Aslan’a şehidimizin aziz hatırasını dahi hiçe sayarak çirkin bir şekilde saldırıldığını görüyoruz. Bu tür saldırılarının sinsi maksadını, aziz milletimizin feraseti en doğru şekilde ölçüp tartmaya muktedirdir.

Şehidimize ve şehidimizin ailesine yapılan çirkin hakareti en şiddetli şekilde kınıyorum. Kamuoyunun malumu olan hakaret videosunda sözde gazetecilik yaptığını sanan, ismini telefuz etmekten dahi hicab duyduğum gazeteci müsveddesine en güzel cevap, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde teröre karşı dik duruşu olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com