Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Aralık 2023 188 Görüntüleme

GSB ELAZIĞ YURTLARI BİR YURTTAN DAHA FAZLASI

GSB Elazığ yurtları Türkiye’nin dört bir tarafından Elazığ’a gelen toplam 9500 öğrenciye hizmet vermeye devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Elazığ GSB Yurtları, Üniversite eğitimleri için illimize gelen öğrencilerini ağırlamayı sürdürüyor.
3 kız 3 erkek öğrenci yurdu olmak üzere toplam 6 yurtta 9500 kapasite ile Elazığ’da hizmet veren GSB yurtlarında öğrencilere günlük olarak sabah kahvaltısı, akşam yemeği, 24 saat sıcak su ve internet gibi birçok imkân sağlayarak beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyor. Aynı zamanda bunların yanı sıra öğrencilerin vakitlerini daha faydalı ve verimli geçirebilmeleri adına sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetlere de ağırlık verilerek öğrencilere daha iyi yaşam alanı sunuluyor.
Yurtlardaki hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Elazığ’da bulunan GSB yurtlarımızda toplam 9500 öğrenciye ev sahipliği yapıyoruz. Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin günlük olarak sabah kahvaltısı, akşam yemeği, 24 saat sıcak su ve internet gibi birçok imkânın sağlanması ile beslenme ve barınma ihtiyaçları aynı zamanda bunların yanı sıra öğrencilerimizin vakitlerini daha faydalı ve verimli geçirebilmeleri adına sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetlere de ağırlık vererek öğrencilerimize daha iyi bir hizmet veriyoruz. Bu bağlamda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde resim, halk oyunları, el sanatları, dikiş nakış, Gitar, bağlama, keman, masa tenisi, voleybol, basketbol, badminton, taekwondo, santranç, muaythai, İngilizce, ebru kursu, rölyef, ahşap boyama, amigrumi, filografi, akran rehberliği, Osmanlıca dersi, Kur’an- ı Kerim Kursu, Giyim tasarım, biçki dikiş, işaret dili, diksiyon, zeka oyunları gibi birçok branşta kurs açarak çocuklarımızın hem keyifli vakitler geçirmesini hem de ilgili yetenekleri doğrultusunda kabiliyetlerini arttırmalarını sağlıyoruz. Böylelikle öğrencilerin daha fazla mutlu olması ve aynı zamanda bunları ifade etmeleri bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki dönemlerde de bu tarz faaliyetlerin ve etkinliklerin devam edeceğini belirtmek istiyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com