Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Aralık 2023 2202 Görüntüleme

ATATÜRK BAŞLAYIN DEMEDEN BAŞLAMAZDI O MAÇ..ÖYLE DE OLDU….

Bir önceki sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirmesi planlanan Süper Kupa finali Atatürk görseli taşıyan tişörtlerin giyilmesine izin verilmemesi üzerine iki kulüp maça çıkmama kararı aldı.

Suudi Arabistan’da oynanacak maç öncesi böyle bir küstahlığın yapılmasına her şeyden önce Türk Milleti izin vermezdi. Vermedi de zaten….

Hem Galatasaray’ın  hem de Fenerbahçe’nin oyuncuları müsabakaya Atatürk görseli bulunan tişörtlerle çıkmak istedi.

Galatasaray, Süper Kupa maçına çıkmama kararı aldı ve soyunma odasındaki hazırlıklara da son verdi. Fenerbahçe de yaşanan gelişmelerin ardından maça çıkmama ve ülkeye dönmeye karar verdi.

Öte yandan alınan karar tüm yurttaşlar tarafından büyük bir destekle karşılandı. Biz de HARPUTTİMES HABER olarak maça çıkmama kararı alan iki büyük futbol takımımızı tebrik ediyoruz. Bilmeliler ki her iki takım da gönüllerimizde ayrı ayrı kupalarını kazanmışlardır….

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com