Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Aralık 2023 69 Görüntüleme

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
İl Başkanımız Habip Yaşar’ın Başkanlığında, Teşkilat Başkanımız Av. Burak Can Kaymaz’ın koordinasyonunda İlçe Başkanları İstişare Toplantısı yapıldı. Gündeme ve yerel seçim sürecine dair konular toplantıda görüşüldü. İlçe Başkanları ilçelerindeki güncel sorunları gündeme getirerek bu sorunlar Genel Merkeze iletilmek üzere raporlaştırıldı. İYİ Parti olarak Elazığ’ın ve ilçelerinin her meselesi ile yakından ilgileniyor ve bu sorunları ısrarla Elazığ gündeminde tutmak noktasında kararlıyız. Toplantımızda alınan kararların hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyoruz.
“Milli Duruş Demokratik Yükseliş”diyerek çıktığımız yolda “Rotamız Net Pusulamız Millet” kararlılığıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.Milletimizin güvenini ve teveccühünü kazanmak istiyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin gidişatından şikayetçi olan, yaşanan olumsuz gelişmelere, haksızlıklara, hukuksuzluklara itiraz eden her bir vatandaşımızın oylarına ve desteğine talibiz. Açmış olduğumuz üçüncü yol iki kutup arasına sıkışan milletimiz için güçlü bir alternatif olacaktır. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com