Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Ocak 2024 496 Görüntüleme

VALİ TORAMAN’DAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Vali Toraman mesajında şu ifadelere yer verdi:

Gazetecilik mesleğinde çalışanların özlük haklarını düzenleyerek güvence altına alan ve 10 Ocak 1961’de yürürlüğe giren yasal düzenleme, Türk basınında bir dönüm noktası olarak kabul edilmiş ve her yıl “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Dünyada ve ülkemizde teknolojik alanlarda yaşanan gelişmeler, bilgi ve iletişim teknolojileri alanlarını çeşitlendirerek kendisini göstermiştir. Toplumun aydınlatılması, haber alma hakkının korunması, kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde gazetecilerimiz önemli bir sorumluluk üstlenmektedir.

Basın çalışanlarımızın, meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacaklarına ve şehrimiz adına bugüne kadar samimiyetle gösterdikleri gayreti, birlikteliği, ilkeli ve sorumlu görev anlayışlarını, bundan sonrada aynı hassasiyetle sergileyeceklerine yürekten inanıyorum.

Basınımızın güzide temsilcilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevi başında vefat eden gazetecilere Allah’tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com