Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Ocak 2024 326 Görüntüleme

BARO BAŞKANI MELİH EFE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Efe’nin mesajında şu ifadeler yer aldı:

”Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma görevini üstlenerek önemli bir sorumluluk taşımaktadır.

Çalışan Gazeteciler Günü, siz değerli gazetecilerin özverili çalışmalarını ve tarafsızlık ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiğiniz önemli görevleri kutlamak adına bir fırsat sunmaktadır. Toplumun haber alma hakkını güvence altına alan, kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren çalışmalarınız, demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Basın özgürlüğünün korunması, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu noktada, siz gazeteci dostlarımızın cesaretli ve özverili tutumları, toplumu bilinçlendirmeye yönelik önemli bir katkıdır. Sizler, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmamızı sağlayarak demokrasimizin sağlıklı işlemesine destek oluyorsunuz.

Bu vesileyle, tüm gazeteci arkadaşlarıma başarılarının devamını diler, özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim. Sağduyu, dürüstlük ve tarafsızlık ilkelerinden ödün vermeden, toplumun bilinçlenmesine ve aydınlanmasına katkı sağlamaya devam etmenizi temenni ederim.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com