Ana Sayfa GÜNDEM 15 Ocak 2024 1682 Görüntüleme

AVCIL ŞİRKETLER GRUBU YENİ PROJESİ OLAN “AVCIL COLOSSEUM” EVLERİNİN TANITIMINI YAPTI

İlimizden Yurtdışına açılan ve inşaat sektörünün devlerinden olan Avcıl Şirketler Grubu, 50. yılının kutlamasını düzenlediği lansman ile gerçekleştirdi.

Yurt içinde ve yurtdışında önemli başarılara imza atan Avcıl Şirketler Grubunun lansmanında şirketin önemli projelerinden olan Avcıl Colosseum Evleri’nin tanıtımı yapıldı. Programın devamında gerçekleştirilen çekilişte 2 kişiye yüzde 50 indirim yapılırken, 20 kişiyede  yüzde 20 indirim ile ev sahibi olma olanağı sağlandı.

Programda konuşan Avcıl Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Avcıl, üç kuşaktır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, depreme dayanıklı yapılar yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Avcıl, açıklamalarının devamında;

“Elazığ’da kentsel dönüşümde öncülük yaptık. Colosseum Evleri, en prestijli projelerimiz arasında yer alıyor. Bu projede de depreme dayanıklı betonarme karkas sistemi kullanıyoruz. Dairelerde son teknoloji aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri yer alıyor. Projede ayrıca yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar da bulunuyor.” dedi.

DEPREME DAYANIKLI BETONARME KARKAS SİSTEMİYLE İNŞA EDİLMEKTE

Düzenlenen toplantıda tanıtımı yapılan Collosseum Evlerinin özelliklerinden bahseden  Avcıl Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Avcıl, evlerin betonarme karkas sistemiyle yapıldığını ve modern mimarisiyle dikkat çektiğini bildirdi. Avcıl açıklamalarının devamında;

“Elazığ’ın merkezinde yer alan, modern mimarisiyle dikkat çeken  projeler arasında yer alıyor. 2024 yılı sonunda tamamlanması planlanan projemiz 124 daireden oluşmakta.

Proje, depreme dayanıklı betonarme karkas sistemiyle inşa ediliyor. Dairelerde son teknoloji aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri kullanılıyor. Projede ayrıca, yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar da yer alıyor.

Avcıl Şirketler Grubu, 50. yılında da Elazığ ve bölgenin en güvenilir inşaat firmalarından biri olmaya devam ediyor.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com