Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Ocak 2024 504 Görüntüleme

ORMANOĞLU: ‘’AKÇAKİRAZ’IMIZIN ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ!’’

AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ormanoğlu bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da projelerini tanıtmaya devam ediyor…

Elazığ’ın güzide beldesi Akçakiraz yeniden eski günlerine dönmek için gün sayıyor. AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim ORMANOĞLU Akçakiraz’ı eski şatafatlı günlerine döndürmek için hazırladığı projeleri tanıtmaya ve anlatmaya hız kesmeden devam ediyor…

‘’DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANILABİLİR BİR AKÇAKİRAZ İÇİN BİZLER SAHADAYIZ!’’

Akçakiraz ile ilgili hazırladıkları projeleri anlatan İbrahim Ormanoğlu hem projeleri hem de mütevazi kişiliğiyle ön plana çıkıyor. Akçakiraz’da uzun yıllardır bir alt yapı sorunu olduğunu belirten ve proje ekibiyle bu sorunu tamamen çözeceğinin altını çizen Ormanoğlu şöyle konuştu; ‘’Bilindiği üzere Güzide İlçemiz Akçakiraz’ımız da uzun bir süredir devam eden alt yapı sorunu var. Bizler bu sorunu tamamıyla ortadan kaldırmak için projelerimizi mühendis arkadaşlarımızla hazırladık.

Bölgemizde yaşanan tüm sorunlardan haberdarız ve daha şimdiden gerekli hassasiyeti gösterip sorunları ortadan kaldırmak için projeler ürettik. Bizler doğduğumuz, büyüdüğümüz, ekmek yediğimiz ve ailemizin olduğu bu topraklara hizmet etmek için can atıyoruz. İlçemizde ikamet eden yaşlılarımız ve hanım kardeşlerimiz için de projelerimiz hazır. Ayriyeten çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sunmak içinde hazırlandık biz. Sokak hayvanlarımızı unutmadık, ilçemizin bozuk yolları için asfalt tesisini de faaliyete geçireceğiz. Sözün kısası Akçakiraz’a hizmet bizim işimiz!’’ Diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com