Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Ocak 2024 173 Görüntüleme

İL BAŞKANI ÖZKAN: BU KONUDA ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

İL BAŞKANI ÖZKAN: BU KONUDA ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, önemli açıklamalarda bulunu.
Elazığ’da 2024 seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren CHP’de İl Başkanı Av. Onur Özkan saha çalışmalarından bir an olsun taviz vermeyeceklerini söyledi. Adım atılmadık yer bırakmayarak her sorunu ve her talebi dinleyeceklerini belirten İl Başkanı Özkan, halk belediyeciliği doğrultusunda yönetim anlayışı da dahil tüm proje ve hizmetleri halka dayalı ve onların sorunlarıyla taleplerine cevap verecek şekilde hazırlayacaklarını vurguladı.
“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
2023 Genel Seçimlerinin hemen ardından yerel seçimler için çalışmaya başladıklarını hatırlatan İl Başkanı Özkan, açıklamasının devamında: “Bu bir gerçek ki ortaya koyduğumuz siyaset anlayışı, halka olan bakış açımız ve elde ettiğimiz başarı asla bir tesadüf değildir. Bizler bugüne kadar hep sahada olduk. Her an halkımızın sesine, sorununa, talebine kulak kesildik. Söylemlerimizi, hedeflerimizi, projelerimizi buna göre belirledik. Bundan sonra da bu durumdan asla taviz vermeyeceğiz. Elazığ’da adım atılmadık mahalle ve sokak bırakmadan, her sorunu her talebi her beklentiyi bir bir muhatabından dinleyeceğiz. Halk Belediyeciliğini Elazığ’ımız ile tanıştırmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com