Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Ocak 2024 237 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI DURAN’IN İLK SOMUT PROJESİ HEYECAN YARATTI.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sıklıkla vurgu yaptığı halk belediyeciliğinin ilk projesini duyurdu.

Seçim çalışmalarını son hızla sürdüren CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sahada hem esnafı hem de vatandaşı dikkatle dinleyerek halk odaklı belediyeciliğin temelini bizzat halkı dinleyerek sahada atıyor. Bu kapsamda sıklıkla halk odaklı belediyeciliğe vurgu yapan Başkan Adayı Duran’ın ilk somut projesi heyecan yarattı.

EMEKLİLERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ

Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, ilk projesini: “Geçtiğimiz gün, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere verilecek zam miktarını açıkladı. Gerçekten böyle bir ekonomik ortamda ekstra verilen yüzde 5’lik bir zam oranının müjde gibi duyurulmasını şaşkınlıkla karşıladık. Biz sahadayız. Esnafımızın, vatandaşımızın, emeklimizin sesini çok yakından duyuyoruz. Burada bir tepki var. Çığ gibi büyüyen bir tepki bu. Bu tepkiye duyarsız kalmamız mümkün değil. Bu doğrultuda bir proje açıklamak istiyoruz ve buradan sözünü veriyorum. Elazığ’da belediyeyi kazandığımız gün ilk çalışmamız emekli vatandaşlarımıza maddi destek olacak. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilerimize her ay
maddi destek sağlayacağız” sözleriyle duyurdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com