Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Ocak 2024 511 Görüntüleme

GENÇLİK MERKEZLERİ SÖMESTR TATİLİNDE ATÖLYELERİNİN KAPILARINI ÇOCUKLARA AÇIYOR

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Merkez, İlçe ve Beldelerdeki Gençlik Merkezlerinde Sömestr tatili boyunca birçok kurs ile çocuklara mühendislik becerilerini geliştirme ve öğrenme imkanı sunacak.
2024-2025 Eğitim öğretim yılı sömestr tatili 19 Ocak Cuma günü öğrencilerin karnelerini alması ile başlayacak.
Merkez, İlçe ve Beldelerde bulunan Gençlik Merkezleri sömestr tatilinde atölyelerinin kapılarını açarak öğrencilerin tatillerini verimli geçirmelerini sağlayacak.
Karnelerini alan çocukların ve gençlerin hem tatillerini hem de zamanlarını eğlenerek ve öğrenerek geçirmelerini amaçlayan Merkez, İlçe ve Beldelerde bulunan tüm Gençlik Merkezleri birçok branşta atölye çalışmaları düzenleyecek.
Çeşitli kurslar ile tatile hazırlanan Gençlik Merkezleri sömestr tatili boyunca çocuklara ve gençlere yönelik, Motor pervaneli maket uçak atölyesinde temel elektrik devre bilgisi ve uçağın bileşenlerini öğretecek, Ressam robot atölyesinde sanat ve teknolojiyi birleştirerek yaratıcılıklarını geliştirmelerini, Mancınık atölyesinde temel fen bilimleri konularıyla tanışmalarını, Tasarım ve üretim atölyesinde kendi projelerini hayata geçirmelerini sağlayacak ve Jet mobil atölyesinde manyetik ve hava kuvvetini keşfedebilmelerini sağlayacak.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ’da bulunan merkez,ilçe ve beldelerdeki tüm Gençlik Merkezlerimiz hiç ara vermeden bir yıl boyunca kurslarına devam ediyor. 19 Ocak Cuma günü karnelerini alacak olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik Gençlik Merkezlerimiz olarak sömestr tatili boyunca eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları düzenleyeceğiz. Bu etkinlikler ile çocuklara mühendislik becerilerini geliştirme ve öğrenme imkanı sunmayı hedefliyoruz. Karnelerini alacak olan çocuklarımızı tebrik ediyor ikinci dönemde de başarılarını sürdürmelerini diliyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi atölyelerimize bekliyoruz” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com