Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 18 Ocak 2024 2535 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ EROL: ELAZIĞ’IMIZ BU KONUDA SEMBOL VE HER KONUDA HAZIR BİR ŞEHİRDİ

 

Süper Kupa Finalinin Elazığ’da oynanması çağrısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Gürsel Erol’dan destek geldi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında oynanacak Süper Kupa Finali uzun yıllar unutulmayacak bir simge haline gelmiş durumda ve büyük bir önem taşıyor.
Kupa Finalinin oynanacağı şehir konusunda Elazığ adeta tek ses olmuş durumda.
Şehrin bu ortak sesine destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da bir çağrıda bulunarak kupa finalinin Elazığ’da oynanması talebine destek verdi. Erol, Elazığ’ın böyle bir maç için adeta sembol bir şehir olduğunu, her haliyle böyle bir organizasyona rahatlıkla ev sahipliği yapabileceğini belirterek: ” Süper kupa finalinin deprem bölgesi olan bir şehirde oynanması yerinde ve doğru bir karardır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Süper Kupa Finalinin Elazığ gibi bu konuda sembol ve her konuda hazır bir şehirde oynanması da yerinde bir karar olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com