Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 23 Ocak 2024 181 Görüntüleme

BAŞKAN ALAN: “UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 24 Ocak 2020 de yaşadığımız depremin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Yaşanan deprem sonrası devletimizin tüm kurumlarıyla anında vatandaşının yanında yer aldığını ve halkımızın yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla acıların hafifletilerek problemlerin çözüldüğünü ifade eden Başkan Alan, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“24 Ocak 2020’de yaşadığımız 6.8 şiddetindeki depremin yıldönümünde; vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde yitirdiğimiz vatandaşlarımızın acılarını unutmadığımız gibi, deprem sonrası başta barınma olmak üzere, halkımızın tüm ihtiyaçlarını gideren ve problemleri kısa sürede çözme başarısı gösteren tüm kamu kurumlarımızın, STK’larımızın ve aziz hemşehrilerimizin hafızlarımızdan silinmeyen yardımseverliklerini, dayanışma ruhunu ve gayretlerini de unutmadık, unutmayacağız. Depremden aldığımız dersle daha güvenli şehirler ve yarınlar kurma adına çalışmalarımız devam edecek”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com