Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 23 Ocak 2024 654 Görüntüleme

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYGEN: ”VAKİT HALKIMIZA İŞ, İSTİHDAM HİZMET ULAŞTIRMA VAKTİDİR DİYEREK BU GÖREVE TALİP OLDUK.”

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yoğun bir ziyaret programı olan Aygen, belediye başkanı seçildiği takdirde Elazığ’a kazandırmak istedikleri vizyoner projelerini paylaşıyor.

Elazığ’a olan sevgisini her platformda dile getiren Belediye başkan adayı Aygen bir ilde ‘Şehr-ül Emin ‘ makamında olmak için herşeyden önce o şehri sevmek ve tanımak, tarihi kültürel ve sosyal dokusunu özümsemek gerektiğini söyledi.

ELAZIĞ DEMEK TARİH DEMEKTİR, KÜLTÜR DEMEKTİR, MUSİKİ DEMEKTİR…..

Elazığ’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bir bütün olduğunu ifade eden Aygen, şehrin bu zengin dokusunun işlenecek bir hazine olduğunu sözlerine ekleyerek, Elazığ’ın kültürel ve sosyal anlamda dünyaya açılması için çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Aygen Elazığ’ı şu şekilde anlattı:

”Yaklaşın 10 asırlık bir süredir, Türk-İslam sancağının dalgalandığı bu aziz şehir; sadece bölgemizde ve ülkemizde değil engin kültür havzası ve medeniyet tarihiyle Türk-İslam coğrafyasında ve tüm dünyada akis bulan, müstesna konumu, tarihi, kültürel dokusu ve kaynaklarıyla tüm insanlığın nazarını celbeden bir potansiyele sahiptir.
Bu bakımdan Elazığ demek; tarih demektir, kültür demektir, medeniyet demektir, musiki demektir, mimari ve estetik demektir…
Bizler şehrimize nazar ederken bu idrakle ve bu şuurun kalplerimize nakşettiği aşkla bakıyoruz ve öyle bakmaya devam edeceğiz.”

TÜM SİYASİ,MESLEKİ VE AKADEMİK HAYATIM BOYUNCA MEMLEKETİMİZE HİZMET GAYESİNDE OLDUK

Elazığ’ın sahip olduğu tüm zenginliklerine rağmen hakettiği mertebeye ulaştırılmadığını söyleyen Aygen, Anadolu’nın incisi olan şehrin kalkındırılması için çalışacaklarını söyledi. Öncelikli hedeflerinin şehirde istihdam yaratmak olduğunu belirten Doç Dr. Murat Aygen, mutlu bir şehir yaratmak istediklerini söyledi. Aygen sözlerinin devamında :

”Tüm siyasi, mesleki ve akademik hayatımız boyunca memleketimize bu hassasiyetlerle hizmet etmenin gayretinde olduk. Hemşerilerimizin neşesini kendi neşemiz, acısını ve kederini kendi acımız ve kederimiz, ihtiyacını kendi ihtiyacımız olarak bildik ve sizlerin de teveccühü ile memleketimizde bugüne kadar almış olduğumuz tüm idari, mesleki, siyasi ve sosyal sorumluluklarda bu istikamette hareket ettik. Vakit; aziz şehrimizi hak ettiği mertebeye ulaştırmak adına mücadeleye talip olma vaktidir diyerek yola çıktık.
Vakit; memleketimizi ve insanımızı kalkındırma, büyütme, geliştirme ve ilerletme yolunda adım atmaya talip olma vaktidir diyerek yola revan olduk
Vakit gençlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza iş, istihdam hizmet ulaştırma adına hizmete talip olma vaktidir diyerek bu kutsal göreve talip olduk.”

HÜZÜN DOLU HANELERİ YENİDEN TEBESSÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Vakit büyük badirelerden geçen, binlerce canımızı gözyaşlarıyla toprağa uğurladığımız depremlerin bütün yaralarını sarmaya, hüzün dolu haneleri yeniden tebessüme kavuşturmaya talip olduk.
Vakit şehrimizin alt yapı sorunlarını, yerinde kentsel dönüşümünü, çevre ve planlama sorunlarını, barınmadan sağlığa, ulaşımdan iş ve istihdama tüm önceliklerimizi tahlil ederek Elazığ’ımızı şaha kaldırmaya talip olma vaktidir diyerek göreve hazırız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com