Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Ocak 2024 617 Görüntüleme

SEÇİM YARIŞINDA ÇİFTE STANDART !! SAADET PARTİSİNİN ADAYI AKIN’IN AFİŞLERİ KALDIRILDI

SEÇİM YARIŞINDA ÇİFTE STANDART !! SAADET PARTİSİNİN ADAYININ AFİŞLERİ KALDIRILDI

31 Mart Yerel Seçim yarışları hızla devam ederken , seçim afişleri de adayların tanıtılması amacı ile bilboard ve duvarlarda yerlerini alıyor. Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkanı Abdullah Akın tarafından izinli olarak şehrin 3 noktasına asılan seçim pankartları ,Elazığ Belediyesi’nin talimatıyla dün gece saatlerinde Elazığ Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından kaldırıldı.

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ SEÇİM POSTERLERİ GECE SAATLERİNDE ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN SÖKTÜRÜLDÜ

Saadet Partisi tarafından Mustafapaşa Mahallesi, Gazi Caddesi ve Vali Fahribey mülk sahiplerinin izni ile binalara asılan pankartlar sökülürken, kamusal alanda asılı olan AK Parti ve diğer partilerin pankartlarına ise dokunulmadı.

“ŞERİFOĞULLARI’NIN PANKARTLARI KAMUSAL ALANLARDA ASILI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkanı Abdullah Akın; Yol boyunca üst geçitlerde yani kamusal alanlarda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim pankartları asılı dururken, apartman izni ile astırdığımız 3 adet posterimizi belediyenin söktürmesini kınıyor ve bu çifte standardı kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.
“KİM NE YAPARSA YAPSIN HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”
Akın açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Neredeyse tüm Elazığ’da Şahin Şerifoğulları da dahil tüm adayların resmi dururken, hatta bazı binalarda bazı siyasilere ait senelerce asılı posterler varken özellikle benim posterlerimin kaldırılmasını ne tür bir endişe yaptırmıştır? Öyle sanıyorum ki neredeyse tüm mahallelerde bulunan yollardaki çukurları, merkezdeki harabe binaları, suları sürekli kesilen mahalleleri, 30 bin kayıtlı işsiz gencin problemlerini, bu şekilde örtmeye çalışıyor! Kim ne yaparsa yapsın işsizlikle, geçim sıkıntısıyla, evsizlikle, sürekli kesilen sularla, delik deşik asfaltlarla boğuşan hemşehrilerimiz için canla başla çalışacağım. Kamuoyu ile paylaştığımız 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı olmak üzere 50 projeyi hayata geçirip inşallah Elazığ’ı bölge lideri konumuna taşıyarak hemşehrilerimizin kaynaklarını hemşehrilerimize kazandıracağım. Elazığ Belediyesi birilerinin birilerine hediye edeceği bir il asla değildir. Bundan dolayıdır ki seçim çalışmalarımıza daha büyük bir kuvvet ve özveriyle çalışacağımızı ifade ediyor, hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com