Ana Sayfa GÜNDEM 1 Şubat 2024 340 Görüntüleme

ELAZIĞ GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi okulların yarıyıl tatilini fırsata çevirmek için bir dizi etkinlikler düzenledi.
Eğitim Öğretimde ara tatilin başlamasıyla birlikte robotik ve model uçak kursları, sosyal kültürel faaliyetlerde etkinlik takvimini dolu dolu geçiren Gençlik Merkezi kapanış programında 170 çocuk ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programlarda; Yüz Boyama, Halat Çekme, Floor Curling, Hedef Topu, Kaşık Oyunu, Çuval Yarışı, Akıl Zeka Oyunları, Müzikal Çocuk Oyunlarıyla keyifli vakit geçirdiler.
Yoğun bir Eğitim Öğretim döneminin ardından ara tatilin bitmeye yakın velilerden tam not olan Elazığ Gençlik Merkezi, yıl boyunca hem kurslarla hem de sosyal kültürel faaliyetlerle enerjisini yitirmeden tam gaz devam edecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Elazığ Gençlik Merkezimizin yıl boyunca düzenlediği etkinliklerden bugün çocuklarımızla beraberiz. Genç Ofislerimizle, yeni açtığımız Gençlik Merkezlerimizle her daim gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olduğunu belirterek, tüm imkanlarımızla geziler, yarışmalar, eğitsel oyunlar, kurslar, kültürel faaliyetlerle bir çok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Tabi gençlik Merkezleri olarak robotik kodlama, tasarım atölyeleri, maket uçak gibi eğitimlerle Ara Tatili en verimli şekilde geçirerek bugün de 170 çocuğumuzun katılımıyla kapanış programımızı gerçekleştirdik. Birbirinden eğlenceli ve dolu dolu istasyonlarla, Gönüllü Gençlerimiz ve Gençlik Çalışanlarımızın gayretiyle de programımız sona erdi. Gerek velilerimiz gerekse gençlerimizden güzel bir ilgi görüyoruz, bu ilgiye kayıtsız kalmadan tüm imkânlarımızla çeşitliliğimizi artırmak adına Uzman Hocalarımızla, Antrenörlerimizle çocuklarımızın, gençlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz, emeklerinden dolayı Gençlik Merkezimizi yürekten kutluyor, Velilerimize ve Gençlerimize alakalarından ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com