Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Şubat 2024 548 Görüntüleme

YRP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU’NDAN HARPUTTİMES HABER’E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye başkan Adayı Faruk Septioğlu ve partililer Harputtimes Haber Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Harputtimes Haber İmtiyaz sahipleri S.Serra Taylan ve Funda Canpolat ile gündeme dair sohbet ve istişarelerde bulunan Faruk Septioğlu partisinin seçimlerde büyük bir başarı yakalayacağını belirtti. Seçildiği takdirde Elazığ’ın ihtiyaçlarına cevap olacak bir çok projelerin yanısıra, ihtiyaç duyulan halk belediyeciliği anlayışı ile hizmet vereceklerini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi’nin 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir çıkış yaptığını ifade eden Septioğlu, bu çıkışın 31 Mart Seçimlerinde daha belirgin olacağını ifade ederek şunları söyledi: ” Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı olaraktamamen hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Bu amaçla çıktık yola. Bu güne kadar ilimiz için Elazığ sevgisi herkesce bilinen birisi olarak elimizden gelenleri yaptık. Asla bu işin reklamında, gösterişinde olmadan ilimize bir çok kazanımlarda imzamız oldu.

Hizmet ve Elazığ’ı hakettiği yere getirme konusunda aynı azimle yola çıktık. Değerli halkımızdan da bu teveccühü görüyoruz. ”

Harputtimes Haber İmtiyaz sahipleri S.Serra Taylan ve Funda Canpolat da şehrin sorunarı ve beklentileri yönünde görüşlerini aktararak, 31 Mart Seçimlerinde Başkan Adayı Septioğlu’na başarılar dilediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com