Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Şubat 2024 548 Görüntüleme

Engelli Genç İYİ Partiden Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu

Elazığ’da üniversite öğrencisi Deniz Ulaş Ayvaz, İYİ Parti’den Belediye Meclisi Üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Genç olarak Elazığ’a karşı sorumluluklarının farkında olduğunu ifade eden Ayvaz, Belediye Meclis Üyeliğine seçildiği takdirde Elazığ’da gençlerin ve engellilerin sorunlarına çözüm aramak için çalışacağını kaydetti.

Geçirdiği bir rahatsızlık nedeni ile engelli bir birey olduğunu ifae eden Ayvaz, engelini aşarak bir yandan üniversite okuyor. Diğer yandan da 31 Mart Yerel Seçimlerde Belediye Meclisi Üyeliği için çalışmalar yapıyor. İYİ Parti il merkez’inde resmi olarak aday adaylığı başvurusunda bulunan Ayvaz, özellikle genç kesimin ce engellilerin sorunlarınıçözmek için büyük bir gayret sarf edeceğini belirtti.Seçimlere büyük bir istekle azırlandığını ifade eden Deniz Ulaş Ayvaz saha çalışmalarına da devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com