Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Şubat 2024 362 Görüntüleme

GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SU TOPU TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Elazığ’da yapılan U 17 Kadınlar Su Topu Bölge Finalleri C Grubu müsabakaları tamamlandı. Şampiyonada grubunu 2. Olarak tamamlayan Elazığ Gençlik Spor Kulübü Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
U17 Kadınlar Su Topu Bölge Finalleri C Grubu müsabakaları Elazığ Gençlik ve Spor ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Şampiyonada grubunu 2. Olarak tamamlayan Elazığ Gençlik ve spor kulübü Türkiye finallerine katılmayı başardı.
Elazığ gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren de yaptığı açıklamada, “ İlimizde düzenlenen Su Topu Bölge Şampiyonasında Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Kız takımımız Türkiye Finallerine kaldı. Tabi üç yıldır ilimizde hem kızlarda hem erkeklerde Gençlik ve Spor Kulübümüz profesyonel liglerde mücadele ediyor. Hakikaten bulunduğumuz bölge itibariyle Su Topu takımımızın olması aslında bir gurur çünkü özellikle Ankara’nın doğusunda Su Topu takımlarının çok fazla yaygın olmadığı düşünülürse ilimizde bir Su Topu takımımızın olması önemli. Biz alttan yetişen çocuklarımız için hedef olabilecek takım kurduk ve böylelikle alt yapıya çok önem veriyoruz. Profesyonel liglerde rakiplerimiz hep transfer yaparak takımlarını kurup müsabakalarda mücadele ediyor ama biz transfer yapmadan Elazığ’ımızın öz çocukları, evlatları ve kaynakları ile yolumuza devam ediyoruz bundan sonrada takımımız küme düşse de şampiyon olsa da Elazığ’ımızın çocukları ile olacak inşallah. Su Topuna destek ve emek vermeye devam edeceğiz. Ben sporcularımı, ailelerini ve antrenörlerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Türkiye Finallerinde takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com