Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 5 Şubat 2024 413 Görüntüleme

CHP Heyeti, Elazığ’a Geldi

6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrası Elazığ’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere CHP genel Merkezi tarafından görevlendirilen 7 milletvekili Elazığ’a geldi.

CHP Genel Merkezi tarafından 6 Şubatta meydana gelen depremler sonrasın yapılan çalışmaları görmek ve bilgi almak amacıyla görevlendirilen heyet Elazığ’a geldi. Görevlendirilen heyet içinde, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez yer alıyor.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, depremde yaşanan acıları paylaşmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Elazığ’a geldiklerini kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com