Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 6 Şubat 2024 379 Görüntüleme

AKIN: “ELAZIĞ’DA KAYITLI 30 BİN İŞSİZ VAR. BİZ BUNU BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

BAŞKAN ADAYI AKIN’IN PROJELERİNE VATANDAŞTAN TAM DESTEK

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında İcadiye Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

AKIN: “HER YERDE SU VAR. BİR SU FABRİKAMIZ YOK”

Akın yaptığı açıklamada; “Kaynak suyu fabrikası projemiz ile Elazığ’ın değerlerini Elazığ’da tutacağız. Esnaflarımız görüyoruz hep yabancı firmaların sularını satıyor. Niye Elazığ’ın suyunu satmayalım. Maden’de, Sivrice’de Palu’da her yerde su var. Bir su fabrikamız yok. Gidip yabancı firmalara kurdurdular o fabrikayı ama bizim insanımız kuramıyor. Kuramadığı için de işsizlik artıyor.”

AKIN: “ELAZIĞ’DA KAYITLI 30 BİN İŞSİZ VAR. BİZ BUNU BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Elazığ’da kayıtlı 30 bin işsiz var birileri çıkmış hala ahlak yok diyor. İşsiz genç evlenemez aile kuramaz bu yüzden de gündelik zevklerin peşine düşer ve ahlak bu yüzden yok olur. Ahlak, ahlak diyerek ahlak oturmaz ahlakın gereğini yerine getirmemiz gerekir. Tesisler kuracaksınız projeler hazırlayacaksınız ki o gençler iş bulsun yuva kursun. Bizler inşallah bu sorunları çözmek için projeler hazırladık.”
Her gittiği yerde vatandaşların projelerini dikkatle dinlediği Belediye Başkan Adayı Akın’a kentte teveccüh artıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com