Ana Sayfa GÜNDEM 8 Şubat 2024 877 Görüntüleme

6. NOTER GÜNEYKENT MAHALLESİNDE AÇIKLACAK

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a Altıncı Noterin Güneykent Mahallesi’nde kurulacağını duyurdular.

Elazığ’da Altıncı Noterin Güneykent Mahallesine açılması onaylandı. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım imzalı yayınlanan açıklamada Elazığ’a altıncı noterin kurulacağı duyuruldu. Yapılan ortak açıklamada, “İlimizde yaşanan depremler sonrası kurulan Güneykent Mahallesi’nde inşa edilen konutlar ve iş yerleri bölgemizde Noter açılması ihtiyacını gündeme getirmiştir. Bu ihtiyaca yönelik Adalet Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda, Güneykent Mahallesi’nde Noter açılmasının uygun olduğuna karar verilmiştir. Bu süreçte gösterdikleri ilgi ve destekleri için; Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can’a, Elaziğ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İdris Alan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com