Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Şubat 2024 966 Görüntüleme

GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAYI AYVAZ: GENÇLER İÇİN ÇOK İDDİALI PROJELERİM VAR

İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıklayan üniversite öğrencisi Deniz Ulaş Ayvaz gençler ve engelliler için çok önemli projeleri olduğunu ve seçimlere çok iddialı olarak hazırlandığını söyledi.

Deniz Ulaş Ayvaz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Meclisi Üyeliği için adaylık başvurusunu yaptı. Hem bir genç olarak hem de engelli bir birey olarak toplumda her zaman  ötelenen sorunları olan kitlenin sesi olmak için yola çıktığını belirten Ayvaz, gençlerin yönetimde söz hakkı sahibi olması gerektiğini belirtti. Engelli bireylerin de toplumsal her kademede temsil haklarının olduğunu kaydeden Ayvaz şunları söyledi: ”

ENGELLİ VATANDAŞLARA BELEDİYE İŞLETMELERİNDE İNDİRİM HAKKI TANINACAK

Elazığ Belediyesine ait tüm işletmelerde şehit ve gazi ailelerine indirm yapılması için çalışmalarım olacak.

Engelli olan vatandaşlarımıza da aynı şekilde belediye işletmelerinden indirim yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle bu konuda önemli çalışmalar yaptık. İnşallah belediye meclisi üyesi olduğumuzda bu konuyu en kısa sürede gündeme getirerek halkımızın hizmetine sunacağız.

ULAŞIM SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Şehrimizde ulaşım ciddi bir sorun. İnsanlar bazı uç mahallelerde dakikalarca otobüs bekliyorlar. Soğuk havalarda ya da yaz sıcağında ciddi bir vakikt harcıyorlar. Ulaşımda yaşanan bu sorunları gidermek adına ciddi projelerimiz var. Engellilere yönelik otobüs talebimiz ve bazı mahalleler için sıklaştırılmış otobüs seferleri koyulması gerekiyor.

Şehir insanımızın yaşadığı sorunlardan birisi de havaalanı için ulaşım sıkıntısı. Belediyenin havaalanına otobüs seferleri koyması için elimizden geleni yapacağız. Bu sorunların çözümü halkımızın ulaşım konusunda yaşadıkları sıkıntıları sona erdirecektir.

Ne yazık ki bu sorunlar üzerine bu güne kadar ciddi bir çalışma yapılmamış. Bundan sonra inşallah bizler bu sorunları çözeceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com