Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Şubat 2024 648 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI AKIN: SLOGAN DEĞİL, PROJE SİYASETİ YAPIYORUZ

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Rızaiye Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Rızaiye Mahallesi’nde bulunan çay ocaklarını ve esnafı ziyaret eden Akın vatandaşların derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.
Akın ziyaretlerine dair  yaptığı açıklamada; “Oy emanettir bugüne kadar Elazığ’da oylarınızı emanet ettiklerinizin bunun karşılığını vermedi şehre baktığınız da bunu görüyorsunuz. Yatırım projelerimiz hazır bu seçim partilerin değil adayların seçimi daha önce de ifade ettiğim gibi “Slogan değil, proje siyaseti!” yapıyoruz. Elazığlı hemşehrilerimizin sıkıntılarını bilgiyle, projeyle, inanç ve azimle çözeceğiz. Şehrin her noktasının sorunlarını bu şehirde yaşayan her vatandaşın her esnafın sorununu biliyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com