Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Şubat 2024 630 Görüntüleme

SEPTİOĞLU, İŞ İNSANI RAMAZAN GÜRGÖZE İLE BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adarı Faruk Septioğlu seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. İlk olarak otomotiv, inşaat ve iş makinası alanında faaliyet gösteren geçmiş dönem AK Parti İl Başkanlığı görevinde bulunmuş, iş insanı Ramazan Gürgöze ile bir araya geldi. Görüşmede söz alan  Gürgöze, ‘Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Saygın kişiliğiniz ve geleneklerinden gelen bir ailenin ferdi olmanız Elazığ da çok önemli bir karşılığınızın olduğunu ve bu karşılığı hak ettiğinizi düşünüyorum. Rahmetli babanızın Elazığ da dokunmadığı faydasının dokunmadığı kimse yoktur. Toplumun kanaat önderliği görevini üstlenmiş bir babanın evladısınız. Sonrasında bu bayrağı siz devir alarak partimizde iki dönem milletvekilliği yaptınız. O dönemlerde de herhangi bir kusurlu işin bir şaibenin içinde olmayarak görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz. Şimdi de İlimizin Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktınız, seçildiğiniz takdirde görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yok. İlimizde geçtiğimiz yıllarda büyük hizmetler yapıldı. Fakat yaşadığımız depremler nedeniyle mücavir alan içerisinde çok ciddi yapısal ve alt yapı ile ilgili sorunlarının yakinen bilen biriyim. Kaynaklar verimli kullanılabilirse çok güzel hizmetler yapılabilir. Gördüğüm kadarıyla Elazığ halkı size desteğini esirgemiyor. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Yapılan görüşmede Belediye Başkan Adayı Septioğlu, ‘halka hizmet gayesi ile yola çıktık tek niyetimiz bu istikamet üzere idi. Biz Sayın Fatih Erbakan’ın yaktığı ışığa Elazığ’dan güç vereceğiz inşallah. Makamlar mevkiler hiçbirinin kalıcı olmadığının farkındayız bunlar hep gelip geçecek olan şeyler bizler bu şehrin inşasında ve hizmetlerinde hep birlikte çalışıp başaracağız inşallah. Ben tekraren misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com