Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Şubat 2024 391 Görüntüleme

Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür’ün Adı Bulvara Verildi

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediye Meclisi tarafından alınan karar sonucunda Deprem Bilimci Elazığlı Prof. Dr. Naci Görür’ün adının Elazığ’da bir bulvara verilmesi kararlaştırılmıştı. Naci Görür’ün adı Doğukent Mahallesi’nde bulunan bulvara verildi.

Elazığ Belediye Meclisi Şubat Ayı oturumlarında gündem maddeleri arasında yer alan Elazığlı Prof. Dr. Naci Görür’ün adının Elazığ’da bir bulvara verilmesi görüşülmüştü. İsim Tespit Komisyonu raporunda yer alan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün adı Doğukent Mahallesi Seyda Molla Bahri Bulvarı bitiminden başlayan ve yeni açılan bulvara verilmesi kararı oy birliği ile kabul edilmişti. Elazığ Belediye Meclisi tarafından alınan karar sonucunda deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün adı bulvara verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com