Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Şubat 2024 278 Görüntüleme

YENİ DART SALONUNDA İLK MÜSABAKA

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Yıldızlar Dart müsabakaları başladı.
Okul Sporları kapsamında düzenlenen Yıldızlar Dart müsabakaları sporcuların katılımı ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Elazığ Atatürk Stadyumu içerisinde yer alan Dart Salonunda 6 Kız – 7 Erkek takım, toplamda 52 sporcunun katılımıyla başladı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Okul Sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Yıldızlar Dart müsabakaları başladı. Daha öncesinde serbest olarak antrenman ve müsabaka salonu olmayan Dart branşımız için Atatürk Stadyumumuzda dizayn ettiğimiz Dart Salonumuz da ilk müsabakamız gerçekleşiyor. Tabi geçtiğimiz Haftalarda da 64 yeni Aday Hakemimiz eğitim programını tamamlayarak Aday Hakemliklerini almış oldular. Önümüzde ki süreçte de Dart branşında kendi özel salonunda bir çok müsabaka ve organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu vesileyle de sporcularımızın katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarda tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve okul idarecilerimize , başarılar diliyoruz.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com