Ana Sayfa GÜNDEM 13 Şubat 2024 314 Görüntüleme

ZAFER PARTİSİ KEBAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Uzun süredir kamuoyunda merak edilen konular arasında yer alan Zafer Partisini yerel seçimlerde temsil edecek isimler belli olmaya başladı. Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Elazığ’ın en güzide ilçelerinden biri olan Keban İlçesi’nin  Belediye Başkan Adayının Mustafa Doğan olduğu açıklandı.

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, yerel seçimlerde Zafer Partisi’ni temsil edecek adaylardan ilk olarak Mustafa Doğan’ı açıklamak istediğini belirtti.

“Mustafa Doğan ile Zafer Keban’ın olacak. ” ifadelerine yer veren Başkan Omrak, açıklamalarının devamında;

“Burada partililerimiz ile birlikte ilk belediye başkan adayımızı açıklıyoruz, yaptığımız kamuoyu ve merkez yoklamaları sonucunda listemizin en başındaki isim Sayın Mustafa Doğan olmuştur, yıllarca Elazığ’da bir çok işletmede Elazığ’ın gelişmesinde verdiği önemi memleketi olan Keban’da taçlandıracağına şüphemiz yoktur, zafer Keban’ın olacak.” dedi.

ZAFER YAKIN MEŞALELERİ YAKIN

Elazığ İl Başkanlığında düzenlenen toplantı ile yapılan açıklamada Keban ilçesinin artık sahipsiz kalmayacağına değinen Başkan Adayı Mustafa Doğan şu açıklamalarda bulundu;

“Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet için geldim Keban ne yazık ki diğer ilçelerimiz gibi hep geri bırakıldı, sadece Elazığ’ın değil Türkiye’nin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Keban artık sahipsiz değil 7-24 yaşayan bir Keban olacak ve Keban yapacağımız projelerle Türkiye’de örnek bir ilçe olacak, yatırımcıların odak noktası haline gelecek olan ilçemizin tarihi yapıları ön plana çıkacak Keban’da yaşayan herkesin geliri yaptığımız projelerle artacak ve Keban istihdam merkezi haline gelecek.
Bir çok yatırımcıdan söz alıp geldiğini ifade eden Doğan, Zafer Partisi’nin örnek belediyecilik anlayışının odak noktası Keban’dır. Böylesine jeopolitik bir yerin daha fazla geride kalmasına müsaade etmeyeceğim el birliğiyle Keban’ı kalkındıracağız, Kebanlılar artık çocuklarını işe sokmak için kimseye rica, minnet etmeyecek kendileri iş sahibi olacaklar. “Zafer Yakın Meşaleleri Yakın” dedi.

MUSTAFA DOĞAN KİMDİR?

1978 yılında Keban’da doğan ve yıllarca birçok sektörde bölgeye hizmet vermiş doğan evli ve 2 çocuk babası.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com