Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Şubat 2024 698 Görüntüleme

AKIN “BEN SADECE MİLLETİMDEN TALİMAT ALIRIM”

AKIN “BEN SADECE MİLLETİMDEN TALİMAT ALIRIM”

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarına Rüstempaşa, Mustafapaşa, Aksaray, Sanayii ve Karşıyaka mahalleleri ile devam etti.

Saadet Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Akın, 31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafapaşa, Rüstempaşa, Karşıyaka, Sanayi ve Aksaray mahallerinde temasları ile devam eden Akın”Ben tek talimatı sizden alırım sadece size hizmet ederim”dedi.

Mahalle sakinleri Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’ın projelerine tam destek vererek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

“BEN ANCAK SİZDEN TALİMAT ALIRIM”

Hayata geçireceğimiz tramvay projesi ile vatandaşların ulaşım sıkıntılarına çözüm olacağını ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Doğukentten Hilalkent’e kadar bir tramvay hattı kurulacak. Yani bu ne demek ? Hilal kentteki bir kardeşimiz vasıtası değiştirmeden tek vasıtasıyla şehir hastanesine gidecek demek. Doğukentten binen kardeşimizde üniversitede okuluna gidebilecek demek. Bu proje ile bütün mahallenin değerini artıracak, malınız varsa değeri, kıymetini artıracak bir yatırım. Diğer taraftan halk ekmek fabrikasını kurduğumuz zaman bir bakan bize telefon açıp bu kişinin işi engellenecek şu fabrikayı kurma diyemez. Ben sadece sizden talimat alırım hepinize teşekkürlerimi arz ediyorum, saygı ve sevgiyle selamlıyorum”dedi.

“VATANDAŞ ODAKLI PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Temel hizmetleri vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceğini aktaran Akın” En önemlisi de şu temel hizmetleri inşallah yapacağız. Biliyorsunuz ki her mahallemizde asfaltlarda sıkıntı var, su kesintileri, patlakları ve temizlik sorunu var. Bu temel hizmetlerin de inşallah mükemmelen yapacağız. Biz halk ekmek fabrikasını kurup her mahalleye en az bir tane büfe kurmak suretiyle sizlere ucuz ekmek arz edeceğiz. Diğer taraftan Et ve Balık Kurumu gibi bir fabrika kuracağız. Burada eti, sütü , tereyağı, peynirini inşallah temel gıdaları sizlere ucuza arz edeceğiz”diye konuştu.

“TEMEL HİZMETLER VAAT DEĞİL, ZORUNLULUKTUR’

Artık temel hizmetlere vaat demeye utanırım. Asfalttır, su kesintileri bunlar zaten temel hizmetler. Çevre sağlığı temel hizmet, bunları yapmak zorundayız, bunları da inşallah mükemmelen yapacağız. Diğer taraftan emekli kartımızı çıkartacağız. Emekli hemşehrilerimiz anlaşmalı noktalarda yüzde 50 uygun fiyata alışveriş yapacak”dedi.

“ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ YEMEYECEĞİZ VE YEDİRMEYECEĞİZ”

Ahlaklı, liyakatli, bilgili, projeli kardeşlerimizi işbaşına getireceğiz ki bu sorunlar çözülsün.Çalmayacağız, çaldırmaycağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Memleketimizin kaynaklarını yani sizden toplanan vergileri sizin cebinize koymamız lazım.Memleketimizde 30 bin işsizimiz var. Ya sizin kardeşiniz, ya sizin yeğeniniz, ya torununuz yada bizzati kendiniz işsizsiniz. İnşallah yeni iş alanları açacak fabrika projelerimiz var, hepsi iş demek. Ben tek talimatı sizden alırım, sadece size, torununuza, oğlunuza, yeğeninize ve sadece size hizmet ederim”diye sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com