Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Şubat 2024 677 Görüntüleme

‘ELAZIĞ EN İYİ’SİNE LAYIKTIR’ DİYEN İYİ PARTİ BURAK ÖZGÜL İLE SEÇİM YARIŞINDA…

İYİ Parti düzenlediği bir tanıtım toplantısı ile belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

İYİ Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül oldu.

31 Mart Seçimleri yaklaşırken İYİ Parti’de de adaylıklar belirlenmeye başladı. İYİ Parti Genç ve başarılı İş İnsanı Burak Özgül ile seçimlere girecek. Özgül İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Başkan Adayı Özgül: ” Elazığ siyasette hep aynı yüzleri görmekten, hep klişe sözlerden bıktı. Halk artık sözünün arkasında duran, güvenilir ve dinamik idareciler görmek istiyor. Ne yazık ki ilimiz bu güne kadar hep vitrin adaylarının göstermelik işleriyle hizmet alamamış.Ancak Elazığ En İyi’sine layıktır. İnşallah çıktığımız bu yolda halkımızın da desteği ile şehrimizi hak ettiği İYİ yönetime kavuşturacağız” dedi.

PROJELERİMİZLE ELAZIĞ’A GÜNEŞ GİBİ DOĞACAĞIZ

İYİ Parti Belediye başkan Adayı Burak Özgül, halkın içinden, mütevazi bir yönetim anlayışında olduklarını belirterek şunları söyledi: ” Mevcut iktidar halkımızı yorgun ve umutsuz bir hale getirdi. Biz gençliğin vermiş olduğu heyecan ve enerji ile halkımıza tekrar umut olmaya geliyoruz. ‘ELAZIĞ EN İYİ’SİNİ HAK EDİYOR’ Bu şehirde doğmuş, büyümüş ve ticaret yapan bir kardeşimiz olara şehrimizin sorunlarını, gençlerimizin kadınlarımızın,yaşlılarımızın ,esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Kibirden uzak, mütevazi bir yönetim anlayışı ile bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Projelerimizle Elazığ’a güneş gibi doğacağız.” dedi.

İYİ PARTİ’NİN CESURLAR HAREKETİ TÜRK DEMOKRASİSİNE NEFES ALDIRDI

Oldukça yoğun bir katılımın gözlemlendiği aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Habip Yaşar, ‘hür ve müstakil ‘ olarak seçim çalışmalarına başladıklarını aktardı. Milli duruş ve Demokratik yükseliş’ sloganı ile halk ile iç içe, halk dinleyerek, halktan olarak seçimlere gireceklerini ifade eden Yaşar şunları söyledi:”  Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde, İYİ Parti’nin Cesurlar Hareketi, Türk milletine ve Türk demokrasisine nefes aldırdı.

 

BURAK ÖZGÜL ‘ÜN BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUZ

22 yıldır tek başına iktidar olan AKP hükümetleri 2024 yılına geldiğimizde ülkemizde 2002 yıl verilerine göre daha geriye götürmüştür.Ekonomik krizin yüksek Enflasyonun altında bu iş bilmezlik vardır memurun emeklinin geçim derdinde bu beceriksizlik vardır gençlerimizin ümitsiz kalmasında bu kötü yönetim anlayışı vardır. Bu yerel seçimler ile biz İYİ Parti olarak en iyi bildiğimiz şeyi yapmaya devam edeceğiz.Milli duruş, demokratik yükseliş hamlesi ile sokak sokak, kapı kapı gezip milletimizin ayağına gideceğiz.  Bu gün hep birlikte yeni bir yola çıkıyoruz. Pırıl pırıl, genç bir kardeşimiz yanımızda partimizin çeşitli kademelerinde görev alan aktif siyaset içerisinde bulunan sayın Burak Özgül beyefendi inançlı heyecanlı ve azimli bir kardeşimiz. İYİ Parti belediye başkan adayı olarak bu yola revan olacak Biz kendisine güveniyoruz başaracağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com