Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Şubat 2024 295 Görüntüleme

ETAK GENEL KURULU YAPILDI.

Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Toplantıda, Elazığ  ve bölgenin tarımsal anlamda gelişmesi için yapılacak yatırımlar ve programlar belirlendi.

ETAK, yönetim kuruluna yeni isimler katarak gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu değişikliklerlebirlikte, Elazığ Tarımsal Kalkınma Koopera2fi (ETAK), bölgenin mevcut tarımsal potansiyelini arttırma ve geliştirrme amacıyla hedeflerini belirledi. Bu hedeflere ulaşacak yol ve yöntemleri netleştirdi.

ETAK tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ETAK, Tarımsal kalkınma ve yerel üretimin güçlenmesi için kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Yeni dönemde de bölgenin tarımsal potansiyelini en üst düzeyde değerlendirmek ve kalkınma yolundaönemli adımlar atmaya devam edecektir.”

ETAK taraıfndan açıklanan yeni yönetim kurulu da şu şekilde:

Yönetim Kurulu Başkanı : Kıvanç Beyarslan
Yöne2m Kurulu Üyeleri :  Nihat Akın Keskin
İbrahim Ethem Alan
Turgay Aksoy
İbeydullah Tuzsuzoğlu
Miraç Ayaz
NureQn Parlakyıldız
Safa Burak Çelikel
Kürşad Urhan
Av. İzzeQn Demir
Dr. Samet Şağbanşua
Mahmut Bilici
Mustafa Baloğulları
Dene2m Komitesi Başkanı : Ersoy Alemdar

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

CEZMİ ORKUN YAZDI…BUMERANG…

CEZMİ ORKUN YAZDI…BUMERANG…

Tema Tasarım | Osgaka.com