Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 18 Şubat 2024 606 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI DOĞAN “YARDIM EDİLMİŞ BİR TOPLUM DEĞİL ZENGİN VE MÜREFFEH BİR TOPLUM İNŞA EDECEĞİZ”

Zafer Partisi  Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Keban ilçesinin vatandaşlarına ilçenin  gelişimine katkı sağlayacak projeler sunan Doğan, ilçenin gelişimine yıllardır mani olunduğunu belirterek Keban’nın ilçe olarak Elazığ’a neler katabileceğini belirtti.

Hizmete ve üretime dayalı bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceğini belirten Başkan Adayı Doğan “Yardım edilmiş yoksul bir toplum değil zengin ve müreffeh bir toplum inşa etmek için korku ve tehditlerle değil dostluk ,  kardeşlik, samimiyet ve güzelliklerle birlikte hareket etmek için siyaset yapacağız. ” ifadelerine yer verdi.

HARPUTTIMES Habere özel yaptığı açıklamada Başkan olacağı taktirde ilçeye vereceği hizmetlerden bahseden Doğan şu ifadelere yer verdi:

“Seçilmişlerin zenginleştirildiği değil seçenlerin zenginleştirildiği gerçeğini gerçekleştirmek için siyasetimizi yapacağız. Seçenlerin değil seçilenlerin hizmetkar olduğu bir siyaset yapacağız. Yardım edilmiş yoksul bir toplum değil zengin ve müreffeh bir toplum inşa etmek için korku ve tehditlerle değil dostluk ,  kardeşlik, samimiyet ve güzelliklerle birlikte hareket etmek için siyaset yapacağız.  Keban ilçemiz şehrimizin en güzide ilçelerinden biridir. Ancak görünen o ki ilçemize gerekli önem verilmemiş gerekli hizmet getirilmemiş. Bizler göreve geldiğimiz zaman bu eksikliği gidermeyi bir köşeye bırakarak ilçeye yeni bir vizyon kazandıracağız. Keban ilçemizin gelişmesi için gerekli projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

YERLİ VE YABANCI TURİSTLER İÇİN İLÇEYİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Yapacağı hizmetler ile İlçenin çehresini güzelleştirerek yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline getireceğini belirten Başkan Adayı Doğan, aynı zamanda üretimi ve iş istihdamını arttırarak Keban’ı yeniden kalkındıracağını vurguladı.

Başkan Adayı Doğan açıklamasının devamında:

“Keban ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesi için olanaklar sunacağız. Oteller, pansiyonlar yaparak vatandaşlarımıza konaklama imkanı sunacağız. Aynı zamanda ekonomimizin bel kemiği olan esnafımızı destekleyerek kalkındıracağız. Sanata önem vererek film ve dizi platformları  yapıp yeşil çamı ilçemize getireceğiz. Keban’da tüm evleri ve iş yerlerini yakışır şekilde onarım yaparak mimaride de örnek ilçe haline gelerek ilçemizin tarihini gün yüzüne çıkaracağız. Amacımız ilimizde değil ülkemizde örnek ilçe olmaktır. İş alanında rekabet oluşturacağız. Gençlerimize becerilerine göre iş imkanı sunacağız. Özellikle kıyı taraflarında villalar yaptıracağız ve Fırat Nehri ve çehresini güzelleştireceğiz. Yapacağımız ışıklandırmalar ile bu bölgeyi özellikle geceleri insanların uğrak mekanlarından biri haline getireceğiz. ” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com