Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Şubat 2024 1060 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İŞ İNSANI RECEP CEYLAN OLDU

31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala adaylar belirlenmeye devam ediyor. Bu çerçevede Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı da belli oldu

DEVA Partisi’nin Elazığ Başkan Adayı Recep Ceylan oldu. Yüksek öğrenim mezunu olan Genç İş İnsanı  Recep Ceylan alytapı ve yapılaşma üzerine önemli projeleriyle Elazığ’da seçim yarışında yer alacak…

DEVA Partisi Genç Kadrolarıyla seçim yarışında hızlı bir kampanya ile yer alacak. 31 Mart Yerel seçimlerinde  tüm partilerin adayları belli oldu. Türkiye’nin en genç partilerinden birisi olan DEVA Partisi de31 Mart Yerel Seçimlerine Elazığ’dan genç iş insanı  ve inşaat mühendisi Recep Ceylan ile girecek.

Ceylan Ankara’da DEVA Partisi Genel merkezi tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında partinin Elazığ adayı olarak açıklandı.

CEYLAN: ELAZIĞ  YENİLİKÇİ VE DÜRÜST BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE BULUŞACAK

Seçim çalışmalarına başlayan DEVA Partisi Belediye Başkan adayı Recep Ceylan Elazığ için önemli projelerle yola çıkacağını söyledi. Dürüst ve şeffaf yönetim anlayışı ile şehri yönetmeye talip olduğunu ifade eden Ceylan: ” Ekonomik krizin pençesinde mücadele eden halkımız, yönetimin halktan kopuk, halkın gerçeklerinden uzak anlayışlarından sıkılmış durumda. Yaşanan siyasi yozlaşma sadece ekonomik anlamda değil, kültürel, sosyal ve ideolojik bir boşluk yaşatıyor insanlarımıza. Halka hizmet, hakka hizmettir. Bu bilinçle çıkıyorum yola. Değerli Parti Teşkilatımızla birlikte, Elazığ halkına ‘DEVA’ olacak projelerle geliyoruz. İddialıyız. Halkımızın teveccühüne inanıyoruz” dedi.

 

RECEP CEYLAN KİMDİR?

Recep Ceylan, 29 Ocak 1990 yılında Diyarbakır’da doğdu. 2016 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2022 yılına kadar farklı firmalarda çalışıp 2022 yılından beri Elâzığ’da kendi işini yapmakta. 2014-2017 yılları arasında İzmir Ak Parti Gençlik Kollarında farklı kademelerde görev aldı. 2023 genel seçimlerinde Deva Partisi Elazığ Milletvekilliği Aday Adayı olan Ceylan, 2022 yılından bu yana Elazığ Deva Partisi Yönetiminde İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Recep Ceylan, Evli, bir çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com