Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Şubat 2024 1308 Görüntüleme

BORÇ ENKAZI ALTINDAKİ YAZIKONAK’IN EKONOMİSİ ARTIK ÇOK GÜÇLÜ

YAZIKONAK’I BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİ

Yazıkonak Belediye Başkanı ve  Büyük Birlik Partisi Başkan Adayı Hatif Çadırcı Yazıkonaklılr ile bir araya geldi. Beldede yaptığı çalışmalarla beldeyi ekonomik anlamda kalkındıran ve cazibe merkezi olması yolunda önemli adımlar atan  Çadırcı’ya yoğun desteğin gözlemlendiği organizasyonda vatandaşları dinleyen Çadırcı seçim ile ilgili çalışmalarını da anlatarak Yazıkonak Halkının kendisine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşların ‘Dürüst Başkan, şeffaf hizmetleri ile Hatif Başkan bizim başkanımız’ şeklinde görüşlerini aktardığı toplantı vatandaşlar ile Hatif Çadırcı’nın sıcak sohbetleri ile devam etti.

HALKIMIZ BİZLERE DESTEK VERMEK  İÇİN BURADA

Toplantıya dair açıklamalarda bulunan Çadırcı şunları söyledi:

Vatandaşlarımızın bizlere gönüllü desteğini görmek çok mutluluk veriyor. Bu gün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımız kendi istekleri ile, bizlere olan deseklerini göstermek için geldiler. Çünkü bizler şeffaf ve dürüst bir belediyecilik nlayışı ile beldmize hizmet ettik.
Bundan sonra da her platform ve ortamda anlatacağız:
ENKAZDAN HİZMET ATAĞINA
Göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaflıkla ve halkın isteklerine cevap verecek hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çadırcı, çözüm odaklı çalışmalarına devam edeceklerini aktardı. Çadırcı:
”Borç batağında çırpınmadık, boğulmadık. Çalıştık, çözüm ürettik ESERLER meydana getirdik. Çözüm odaklı, etkin ve planlı çalışmalarımızla Yazıkonak’ın makus kaderini, çehresini değiştirdik.
Denkbütçe ve verimli kaynak kullanımı sonucu, finansallarımız hiç olmadığı kadar güçlü. Güçlü belediyemiz yatırımlarını katlayarak arttıracak. Teşrifleriyle onure eden dostlarımıza, ortak derdi Yazıkonak olan herkese teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com